Prijsuitreiking Brakel II

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Maandag 26 april zijn de prijzen uitgereikt aan de winnaars van het prijzenfestijn waarmee de Brakel II werd ingeluid. Klanten die hun kaartje (met adresgegevens) tot 1 maart hebben ingeleverd in de speciale bus aan boord maakten kans op één van de vele prijzen, zoals fietsen, verschillende fietstoebehoren, een dinerarrangement, een ballonvaart, een picknickarrangement, diverse waardebonnen etc.

De prijsuitreiking vindt plaats op de Brakel II om 19.00 uur. Er zijn vele winnaars, want het aanbod van prijzen was bijzonder groot met dank aan de ondernemers in Gorinchem en Zaltbommel. De dertien ‘hoofdprijzen’ worden 26 april persoonlijk uitgereikt door Albert van den Bosch (burgemeester Zaltbommel) en Johan Hania (bedrijfsleider Veerdienst). Zie bijgevoegd foto.

Brakel en Herwijnen zijn vanaf nu ook met de watertaxi bereikbaar. Vanaf de steigers in Brakel en Herwijnen kunnen passagiers nu ook naar Gorinchem en andere plekken in de vesting3hoek varen voor een vast bedrag van € 10,- p.p. Belangstellenden kunnen daarvoor het reguliere nummer van de watertaxi bellen: 06-22 55 82 33.

advertentie
advertentie