Gedecoreerden gemeente Giessenlanden

29 april 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENLANDEN - Burgemeester Els Boot reikte afgelopen donderdag de koninklijke onderscheidingen uit aan de heer Van Hoorn uit Arkel, de heer Van Rijswijk uit Giessen-Oudekerk en de heer Wigmans uit Hoornaar. De uitreiking vond plaats in het gemeentehuis van Giessenlanden te Hoornaar. Zij worden allen onderscheiden als: Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer Jan Hendrik van Hoorn uit Arkel

De heer Van Hoorn heeft sinds 1966 (bestuurlijke) activiteiten ontplooid voor de samenleving op het terrein van bankwezen, belangenbehartiging, toerisme, vrijmetselarij, sport en ouderenwelzijn. Hij kan worden gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.

De heer Govert van Rijswijk uit Giessen-Oudekerk

De heer Van Rijswijk ontplooit sinds 1989 (bestuurlijke) activiteiten op het gebied van het buurtwerk, de Oranjevereniging en het gehandicaptenbeleid. Hij kan worden gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.

De heer Leen Wigmans uit Hoornaar

De heer Wigmans ontplooit sinds 1982 (bestuurlijke) activiteiten op het gebied van de rundveefokkerij, het kerkelijk leven, het onderwijs, een ondernemersvereniging, het jeugdwerk en de politiek. Hij kan worden gekwalificeerd als iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.

Op de foto: De gedecoreerden van links naar rechts: de heer Van Rijswijk, de heer Van Hoorn, burgemeester Els Boot, de heer Wigmans en hun echtgenoten.

advertentie
advertentie