Albert Heijn Gorinchem breidt uit

29 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Klanten van de Albert Heijn aan het Piazzacenter in Gorinchem kijken vanaf donderdag 6 mei hun ogen uit. ,,We krijgen een geheel nieuwe afdeling met Non-Food. Daar vind je ruim 1.200 artikelen zoals mooi servies, comfortabele basiskleding voor het hele gezin, leuk speelgoed en handige kantoorartikelen. Allemaal van ons eigen AH-huismerk, dus met de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn”, aldus supermarktmanager Erik Westerbeek.

Vanwege de komst van de nieuwe afdeling is de Albert Heijn-supermarkt van maandag 3 tot en met woensdag 5 mei gesloten. ,,Die tijd hebben we nodig om een deel van de winkel te verbouwen”, licht de supermarktmanager toe. ,,De nieuwe afdeling met Non-Food wordt ruim en krijgt een sfeervolle, warme inrichting. Het nodigt klanten uit om, tijdens het boodschappen doen, de winkelwagen even neer te zetten en eens rustig rond te kijken.” De vernieuwde winkel gaat donderdag 6 mei, om 10:00 uur, weer open. Om de heropening te vieren zijn er de komende tijd leuke acties en interessante aanbiedingen.

Het nieuwe assortiment Non-Food bestaat uit verschillende categorieën. ,,Zoals Koken & Wonen met onder andere mooi serviesgoed en keukenhulpen, en Werken & Spelen voor verrassende kinderspullen en handige kantoorartikelen”, vertelt Erik Westerbeek. ,,De categorie Slapen & Aankleden biedt keuze uit onder meer ondergoed voor het hele gezin, babykleding en kinderpyjama’s.” Het is een alledaags assortiment met leuke en herkenbare Albert Heijn-dessins. Er is er zelfs eentje die verwijst naar de roots van Albert Heijn, het bekende ‘Zaans huisje’. Verder behoort ook Kijken & Lezen tot de nieuwe afdeling. Hier vinden klanten onder andere een boeken-Top 10 en games voor Nintendo Wii, Nintendo DS en Playstation.

Albert Heijn aan het Piazza Center 74 in Gorinchem is open van maandag tot en met woensdag én zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, op donderdag en vrijdag van 08:00 tot 21:00. Op donderdag 6 mei gaat de winkel om 10:00 uur open.

advertentie
advertentie