Open Dag Avelingen Groep

28 mei 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Avelingen Groep biedt belangstellenden op zaterdag 5 juni de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen tijdens de open dag. De deuren van het bedrijf zijn geopend van 10:00 uur tot 15:00 uur. Ook bij de Landsinghof te Giessenburg, waar de afdelingen Groen en Kwekerij gevestigd zijn, staan de deuren wijd open.

Met circa 700 werknemers is Avelingen Groep één van de grootste bedrijven in de regio. In het kader van de Wet sociale werkvoorziening biedt Avelingen Groep passend werk aan mensen met een handicap. Daarnaast is Avelingen Groep in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hèt Leerwerkbedrijf binnen de regio en biedt zij dit passend werk inmiddels aan een groot aantal doelgroepen door gebruik te maken van de aanwezige infrastructuur. Dagelijks wordt op deze manier door ruim 800 personen gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Avelingen Groep biedt.

Op 5 juni is een groot aantal medewerkers aan het werk om een zo goed mogelijk beeld te geven van de werkzaamheden die Avelingen Groep voor haar diverse opdrachtgevers uitvoert. Niet alleen binnen de muren van het pand aan Avelingen-West, maar juist ook steeds meer daar buiten. Daarom zullen van individuele- en groepsdetacheringen videopresentaties worden getoond, is er een gratis pendelbusverbinding naar de locatie in Giessenburg en presenteren ook relaties en opdrachtgevers van Avelingen Groep zich die dag. Medewerkers lopen een modeshow die wordt voorbereid door Dress for Success en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen zoals een springkussen, een goochelaar en een mogelijkheid geschminkt te worden.

In Giessenburg is er behalve de mogelijkheid om de werkzaamheden van de kwekerij te bekijken een demonstratie van de machines waarmee wordt gewerkt in het Groen. Verder wordt in samenwerking met het Wellant College een interactieve plantenquiz georganiseerd en worden in de kassen behalve de gewassen ook kluswerkzaamheden gepresenteerd.

Avelingen Groep, Avelingen-West 2 in Gorinchem; De Landsinghof, A.M.A. van Langeraadweg 4 in Giessenburg. www.avelingengroep.nl

advertentie
advertentie