Simone wint United by Music

29 mei 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Simone van Genderen uit Gorinchem won op dinsdag 25 mei de finale van United by Music. Zij mag zich nu officieel artiest van United by Music noemen. De finale van United by Music vond plaats in Het Zonnehuis in Amsterdam. Het werd een swingende dag met veel verschillende optredens en ontzettend veel talent.

Tijdens voorrondes waren er vijftien kandidaten geselecteerd om tijdens de grote finale te strijden voor een plekje als artiest van United by Music. Eén van die artiesten is Simone van Genderen. Met het nummer Good Morning Baltimore uit de musical Hairspray veroverde zij de harten van de jury. In de jury zat onder andere de Amerikaanse bluesdiva Candye Kane, medeoprichter van de stichting.

Simone is echt ontzettend blij dat ze nu bij United by Music hoort, maar weet nog niet zo goed wat de blues precies is. Nu starten de voorbereidingen voor de volgende tour, waarbij ze veel zal leren over de stichting en de blues.

United by Music is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking de kans geeft om op te treden voor een groot publiek. Door middel van het maken van blues muziek probeert men de integratie van mensen met een beperking in de samenleving te verbeteren.

advertentie
advertentie