't Ravelijn danst sterren van de hemel

24 juni 2010 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Voor het jaarlijkse zomerfeest van Basisschool ’t Ravelijn te Woudrichem wordt dit jaar groots uitgepakt. Het afscheid van juf Eileen de Ringh geeft aanleiding om met de gehele school op donderdag 1 juli aan de slag te gaan rondom het thema dans.

Met medewerking van CultuurPuntAltena, de marktplaats voor cultuureducatie voor gemeente Werkendam en Woudrichem, is een programma samengesteld met diverse workshops. Jeugddanstheater Plankenkoorts gaat met de verschillende groepen aan de slag om de kinderen een dans aan te leren binnen het thema ‘Had je gedroomd!’. Workshops met Martin Copier van Pand 24 en Eline Roubos van Kamer 22 maken het dansspektakel compleet met decor en kostuums.

Natuurlijk willen de kinderen deze ervaring niet voor zichzelf houden, daarom worden de ouders ’s avonds uitgenodigd het resultaat van deze dag te komen bewonderen. Met medewerking van Aart de Joode Entertainment voor licht en geluid wordt ’t Rondeel in Woudrichem omgetoverd tot danspodium en kunnen de kinderen hun talenten tentoonstellen.

Met deze dag wil ’t Ravelijn de kinderen laten kennismaken met verschillende disciplines binnen de kunst en cultuur en hopen ze juf Eileen een gedenkwaardig afscheid mee te geven!

advertentie
advertentie