Crea Weekend Najaar in Evenementenhal

26 juni 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Evenementenhal Gorinchem organiseert een groot Crea Weekend Najaar op 22, 23 en 24 oktober. Exposanten kunnen dan hun enthousiasme en kennis over hun producten en creatieve vaardigheden overdragen en de mooiste spullen verkopen aan bezoekers. Handelskramen en/of workshopkraam worden geheel verzorgd. De exposanten ontvangen tevens een aantal gratis toegangsbewijzen om zo vaste klanten te kunnen uitnodigen voor het Crea Weekend Najaar 2010. Overigens biedt Evenementenhal Gorinchem voor iedereen gratis parkeergelegenheid.

,,Voor bezoekers staan er tijdens Crea Weekend Najaar in Evenementenhal Gorinchem vele exposanten klaar om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen zij leuke workshops volgen en natuurlijk is er van alles op hobbygebied te koop,” aldus beursorganisator Daisy van den Elshout.

De diversiteit van het aanbod is groot. Er is van alles op het gebied van (3D-)kaarten, papier, sieraden, kralen, vilt, scrapbooking, miniaturen, borduren enzovoorts. En uiteraard de nieuwste trends en nieuwste technieken.

Exposanten kunnen zich nu aanmelden bij Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem. Tel: 0183 – 680 680. E-mail: info@evenementenhalgorinchem.nl. Website: www.evenementenhal.nl.

advertentie
advertentie