Moekies.com geeft klant alle ruimte

28 juni 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – ,,Het was altijd al een wens om een eigen bedrijf te hebben waarin ik mijn creativiteit kwijt kan.” Aan het woord is Claudia de Visser, de vrouw achter de webwinkel moekies.com. Op de kleurige website zijn naast de vrolijk bedrukte kleding voor baby’s en kinderen tot veertien jaar verschillende andere artikelen te vinden die eveneens kunnen worden voorzien van een opdruk naar keuze. Verder verkoopt de webwinkel accessoires voor de kinderkamer en kadomanden in verschillende prijsklassen. Moekies.com mag zich verheugen over een gestaag groeiende klantenkring in Nederland én België.

Door Ria Scholten

Tijdens een bezoekje aan de website wordt al snel duidelijk dat het bij moekies.com gezellig shoppen is. Prettige bijkomstigheid is dat het assortiment nog steeds wordt uitgebreid. ,,Naast de bekende t-shirts, polo’s, broekjes, rompers en slabben verkopen we ook bedrukte windjacks, tassen, luizencapes en beddengoed”, aldus Claudia. ,,Echte hardlopers zijn de (keuken)schorten voor volwassenen en kinderen die nogal eens als set verkocht worden. Moeder/dochter en oma/kleinkind, maar ook vader/zoon zijn geliefde combinaties. Een schort met een passende tekst is bovendien een leuk cadeau voor Moeder- of Vaderdag of een verjaardag.”

,,De kadomanden zijn niet alleen bij particulieren, maar ook bij werkgevers erg in trek als kraamcadeau. De kleertjes kunnen worden voorzien van de naam van nieuwe wereldburger en dat zorgt voor een persoonlijke noot die door de kersverse ouders erg wordt gewaardeerd”, vervolgt Claudia haar enthousiaste verhaal. ,,Alle bestellingen worden als een cadeautje ingepakt en na ontvangst van de betaling binnen zes werkdagen afgeleverd op het aangegeven adres. Het is mogelijk om een cadeauzending vergezeld te laten gaan van een kaartje met een persoonlijke tekst en de naam van de afzender.”

De website is onlangs helemaal vernieuwd en heeft een vrolijke, fleurige uitstraling. Klanten kunnen de artikelen die zich daarvoor lenen laten voorzien van een naam of een tekst. Het enige dat ze hoeven te doen is een keuze maken uit de geboden mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden nemen we de proef op de som. Het door ons uitgekozen écru kleurige rugzakje kan inderdaad zonder problemen worden voorzien van een passende tekst in de gewenste fuchsiaroze kleur én het gevraagde lettertype. Nu maar hopen dat de ontvangster het net zo leuk vindt als de verzender.

,,Er is een speciale lijn met producten van biologisch katoen. Al onze producten worden voordat ze in het assortiment worden opgenomen zorgvuldig getest en zijn dus gegarandeerd goed van kwaliteit”, vertelt Claudia. ,,Alle bestellingen gaan bovendien vergezeld van een wasvoorschrift.” Tot besluit heeft ze een interessante mededeling: ,,De lezers van dit artikel krijgen tot 1 augustus tien procent korting als zij bij hun bestelling de kortingcode SG610 invullen.”

Foto-onderschrift:

Met gepaste trots toon Claudia de Visser een aantal artikelen uit haar webwinkel moekies.com.

advertentie
advertentie