Kozakken Boys pakt uit met Open Dag

24 juli 2010 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM - De Werkendamse voetbalvereniging Kozakken Boys opent het seizoen zaterdag 14 augustus voor het eerst met een groots opgezette Open Dag. Sportpark De Zwaaier in Werkendam zal de gehele dag het toneel zijn van diverse activiteiten.

Grofweg gezegd kan de dag worden opgesplitst in twee delen. ’s Ochtends zal vooral de jeugd aan zijn of haar trekken komen. Hierbij zijn ook niet-leden van Kozakken Boys van harte welkom. Er zullen diverse spellen worden georganiseerd, allen uiteraard voetbal gerelateerd. Zo kan er door een bord met gaten geschoten worden, is er een penaltybokaal en een wedstrijd latje schieten. Voorafgaand worden alle pupillen en C-junioren aan een training onderworpen die onder leiding zal staan van de eerste elftalspelers. De oudste jeugdteams spelen een oefenwedstrijd tegen Vriendenschaar.

Vervolgens is het de beurt aan de senioren. De lagere elftallen trappen op deze dag hun seizoen af middels een grote trainingssessie. Om 14.30 uur is er een reüniewedstrijd, waarbij vele voormalige vedettes uit de rijke geschiedenis van Kozakken Boys zullen opdraven. Het sportieve gedeelte van de Open Dag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen Kozakken Boys en de beloftes van SC Heerenveen, voorafgegaan door de voorstelling van de nieuwe A-selectie van Kozakken Boys. Een Drive-In-show zal ervoor zorgen dat het nog lang onrustig blijft op De Zwaaier.

Naast deze activiteiten kunnen bezoekers zich de gehele dag vermaken met diverse andere bezigheden. Zo is er de mogelijkheid tot het raden van het totale gewicht van de selectiespelers van Kozakken Boys, staat er een apparaat om de schotsnelheid te meten, kunnen de kleintjes zich laten schminken en staat er een springkussen. Tevens hebben geïnteresseerden de mogelijkheid tot het krijgen van een rondleiding op het complex.

advertentie
advertentie