Delicious House Music bij Fit4U

26 juli 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Bij Fit4U aan het Merwedestrandje Buiten de Waterpoort wordt zaterdag, 31 juli , de derde editie van Delicious House Music gehouden. Een fantastische locatie om met veel publiek te genieten van de stevige house klanken van DJ’s Rob Grey, Rio-C, Dave Bright en Alex Saez.

De twee voorafgaande edities van Delicious House Music waren een grandioos succes, maar zullen dit jaar zonder enige twijfel worden overtroffen. Dankzij goede samenwerking met de gemeente Gorinchem en de sponsoren heeft de organisatie van Delicious House Music, bestaande uit Robbie Philipsen en Willem Bakker, de mogelijkheid de derde editie van het feest nog groter en spectaculairder op te zetten dan voorheen.

Parkeerterrein

Het podium, dit jaar geplaatst op het parkeerterrein, zal worden bestegen door de regionaal zeer gerenommeerde DJ’s Rob Grey, Rio-C, Dave Albright en Alex Saez. Allen staan garant voor een energiek en spectaculair optreden. Sportschool Fit4U stelt zijn terras beschikbaar voor de catering, waar een ieder, dankzij Benny’s Snacks, kan genieten van verschillende hapjes en drankjes. Verder kan men compleet uit zijn bol gaan op het speciaal voor deze gelegenheid aangelegde dansvloer op het strandje grenzend aan de sportschool. Het complete strand zal toegankelijk zijn voor alle bezoekers van dit evenement.

Om 13.00 uur ’s middags zal het evenement energiek aanvangen. Het repertoire zal voornamelijk bestaan uit groove house. Als de avond aanbreekt worden zwaardere klanken ten gehorte gebracht. Zo zal er door de aanwezige DJ’s voornamelijk club, tech-house en wat hardere house uit de speakers klinken.

Het feest Buiten de Waterpoort zal voor een vergoeding van €5,- per persoon voor een ieder vrij te bezoeken zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de poorten van dit evenement, maar in de voorverkoop ook verkrijgbaar bij sportschool Fit4U of via de hyves-site: www.delicioushousemusic.hyves.nl.

Bezoekers worden verzocht om per fiets of lopend naar het feest te komen. Voor bezoekers van buitenaf is de watertaxi een aanrader, via telefoonnummer 062255823 brengt de watertaxi bezoekers tot 1.00 uur ’s nachts vanaf de locatie Buiten de Waterpoort terug naar de eigen bestemming.

Voor meer informatie over Delicious House Music of om aan te melden als sponsor, surf naar: delicioushousemusic.hyves.nl

advertentie
advertentie