Bewoners Antonia blij verrast

30 juli 2010 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM - In het oude Goezate in Werkendam werden de bewoners die daar tijdelijk verblijven verrast door enkele vrienden van Altenahove-Riethorststromenland. Stichting vrienden Stromenland, is ontstaan doordat in de verzorgingshuizen niet alles wordt betaald door de overheid. In de afgelopen jaren is al eens gezorgd voor een invalidenbus voor rolstoelen, een elektrische driewieler om eens met iemand rond te rijden, vier nieuwe biljartkeus, en zo ook nu hadden de vrienden weer een leuk cadeau in de vorm van een zestal verschillende denk- en doe-spellen.

Terwijl Riet Verhey en Wil Rentier als vrijwilligers de koffie verzorgde , sprak Bas Boer de bewoners toe en overhandigde Gerrit den Hollander aan Annemarie van Veen (de leidster) de spellen. In haar dankwoord zei ze zeer verrast te zijn met dit grote cadeau. Ook riep ze iedereen op om donateur te worden van de vriendenclub. Voor 5, 10 of 25 euro per jaar kunnen mensen al lid worden. Met dit lidmaatschapsgeld kunnen ze dan ook leuke dingen doen, beaamde Gerrit en Bas.

Belangstellenden kunnen zich opgeven bij l.verstegen@deriethorststromenland.nl of bij de vrienden, Marian Asmus tel: 402963, Bas Boer tel: 504552, Gerrit den Hollander tel: 501318, Thea Struik, tel: 760888. Ineke van Straten, tel: 401794, of bij onze secretaris. André Snijders tel: 0416-662611.

advertentie
advertentie