Reiki groepscursus

30 juli 2010 om 00:00 Nieuws

ARKEL - Reikipraktijk Eigen-Wijsheid te Arkel organiseert op de zaterdagen 18 en 25 september 2010 een cursus reiki-1. De reiki-1 cursus is bedoeld voor beginners. In de cursus worden onder meer de handposities geleerd, die gebruikt worden tijdens een reikibehandeling. Met behulp van reiki zouden allerlei gezondheidsklachten kunnen worden verholpen. Ook als je niet lekker in je vel zit, kan reiki een goede oplossing zijn. Na afloop van de cursus hebben deelnemers geleerd hoe zij reiki bij zichzelf kunnen toepassen.

De cursus begint beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Reikimaster Rita van der Wel vindt het belangrijk dat iedereen veel aandacht krijgt, daarom kunnen er maximaal vier personen tegelijk meedoen.

De kosten zijn € 200,--. Dit is inclusief koffie, thee en lunch en tevens inclusief alle benodigde cursusmaterialen. Ook is er na een aantal weken nog een oefensessie om de cursusstof nog eens te herhalen.

Meer informatie: Telefoonnummer: 0183-563879, mailadres: info@reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl en websites: www.reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl en www.eigen-wijze-zaken.vpweb.nl.

advertentie
advertentie