Bestemmingsplan Banneweg 22

31 juli 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 28 juli voor de duur van zes weken voor een ieder ter inzage ligt: Het voorontwerpbestemmingsplan ’Steunpunt De Banne, Banneweg 22 Gorinchem’ met de daarbij behorende stukken.

Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt aan de Banneweg te Gorinchem. Het terrein doet dienst als steunpunt voor Rijkswaterstaat. Het steunpunt is in gebruik als opslag voor zout en materieel en doet tevens dienst als kantoorruimte. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Rijkswegen A15 en A27 en de Banneweg. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is de voorgenomen herstructurering en nieuwbouw op het terrein. Het nu geldende bestemmingsplan ‘Molenvliet’ maakt dit niet mogelijk.

Binnen de genoemde termijn van zes weken is het voorontwerpbestemmingsplan verbeeld op: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL\.IMRO\.0512\.BP2010110-2001

Het voorontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingsuren van het stadhuis worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Kapvergunning

Vooruitlopend op deze bestemmingsplanprocedure is een kapvergunning verleend. De bekendmaking van dit besluit is separaat gepubliceerd.

Inspraak

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge inspraakreactie naar voren brengen. Schriftelijke inspraakreacties dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijzen en het plan waarop de zienswijzen betrekking heeft. Degene die mondeling een inspraakreactie naar voren wenst te brengen, kan hiervoor een afspraak maken.

Voor informatie over het voorontwerpbestemmingsplan en het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer P.P. van der Werff van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183 – 65 93 05. E-mailen kan naar p.vanderwerff@gorinchem.nl.

advertentie
advertentie