Noordeloos in de ban van ‘Het Slot’

22 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - Noordeloos is nog een kleine drie weken verwijderd van de opvoering van het openluchtspel ‘Het Slot vertelt weer’. De locatie van de voorstelling op de hoek N214/ Grotewaard komt meer en meer in het teken van het aanstaande culturele evenement te staan. Zo wordt het decor (de nagebouwde voorgevel van het voormalige Slot) ’s avonds en ’s nachts met schijnwerpers verlicht. De opbouw wordt verzorgd door productieleider Bas Verspuij en zijn team.

Regisseur Charles Hens heeft voor de laatste weken een strak repetitieschema gemaakt met uiteraard enkele buitenrepetities met verlichtings- en geluidstesten. Er zijn per avond (15, 16 en 17 september) 500 tribunezitplaatsen beschikbaar. In dat aantal zit nauwelijks rek, zodat geïnteresseerden zich tijdig van kaarten moeten voorzien om te voorkomen dat ze teleurgesteld moeten worden.

Kaarten zijn in Noordeloos verkrijgbaar bij Warenhuis de Jong, Noordzijde 43; Dick voor Mekaarshop Grotewaard 9 en verder in Hoornaar bij Slagerij Bouter, Dorpsweg 12 bij Schildersbedrijf Huisman te Hoogblokland; Wout Burggraaf, Elzensingel 12a Meerkerk en bij Boek- en kantoorhandel De Wingerd Giessenburg. Begin september verschijnt ook een publicatie in het Rabo-ledenblad.

Toegangsprijzen

Woensdag 15 september €12,50 inclusief koffie vooraf en een hapje en drankje na afloop. Donderdag 16 september €10,00; een aanvullend arrangement (drie gangenmenu) kost €15,00 extra. Vrijdag 17 september €17,50; een aanvullend arrangement (drie gangenmenu) kost €17,50. Op deze avond is er na afloop de slotparty met livemuziek.

Wie dat wil kan ook kaarten bestellen via www.noordeloos.nl

advertentie
advertentie