Informatieavond over duiken

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Voor beginnende en gevorderde duikers houdt Onderwater Sport Club Gorkum (OSCG) op 10 september een informatieavond. De informatieavond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur kan men in het clubhuis “Het Zwuik” naast het Caribabad in Gorinchem terecht.

Beginnende duikers krijgen deze avond de gelegenheid een korte introductieduik met perslucht te maken (zwemkleding en badhanddoek meenemen). De gevorderde duikers worden geïnformeerd over de reguliere activiteiten zoals de jaarlijkse Noordzee duiken, Pinksterkamp, conditietraining, thema avonden en duikspecialisaties of vervolgopleidingen zoals Onderwaterbiologie, NOB Divemaster opleiding, decompressieduiken etc. Wie tien jaar of ouder is kan terecht bij de jeugdafdeling van de onderwatersportclub: Scubadoe. Ook deze kinderen zijn samen met hun ouders welkom op de informatie-avond.

Belangstelling om lid te worden van OSCG en 10 september niet in staat te komen? Stuur dan een e-mailberichtje naar secretaris@oscg.dds.nl of neem contact op via www.oscg.nl.

------------------------einde bericht---------------------------------------------------------------------------

Met vriendelijke groet,

André van der Velden

bestuurslid OSCG

telefoon: 06-43363606

_____

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

_____

advertentie
advertentie