Feest bij Van Lopik

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM -Een immens grote Sarah-pop verwelkomt de klanten van Visspecialist Van Lopik, gevestigd in het Piazza Center. Daar vlak achter staat een stralende Marga van Lopik. Afgelopen vrijdag vierde zij samen met het personeel en de klanten haar 50ste verjaardag. Maar dat niet alleen, er werd ook uitgebreid stilgestaan bij het feit dat Marga al weer 35 jaar bij de zaak betrokken is. Sinds 13 jaar runt zij samen met haar broer Cor-Jan van Lopik de visspeciaalzaak in het Piazza Center. Voor die tijd was zij ook al dagelijks terug te vinden in de zaak.

Reden genoeg voor een feestje vond het personeel van Van Lopik en groot was ook haar verbazing toen Marga dinsdag ineens de paginagrote advertentie in De Stad Gorinchem zag staan. ,,Ik wist helemaal nergens van af. Ze hebben dit echt goed geheim gehouden. Toen ik dinsdag de advertentie zag, schrok ik wel even, maar het is natuurlijk hartstikke leuk dat ze dit voor je regelen," zegt Marga met een stralende lach op haar gezicht. Ondertussen neemt zij diverse felicitaties van klanten in ontvangst. ,,Meid, ik hoop dat hier nog zeker 35 jaar mee doorgaat," grapt een oudere man wanneer hij haar stevig de hand drukt. Daarna loopt hij snel de bomvolle winkel in om een visje te bestellen. Dat het deze vrijdagochtend nog drukker dan normaal is in de winkel weerhoudt de klanten er niet van om hun bestelling te doen. Marga, dit keer eens niet achter de balie, maar daarvoor, ziet het allemaal stralend aan. ,,Ik vind het werk nog steeds geweldig leuk om te doen. Ik zou het contact met de klanten helemaal niet willen missen. Nee hoor, voorlopig sta ik nog wel even hier in de winkel."

Klanten van Van Lopik werden afgelopen vrijdag niet alleen getrakteerd op een kopje koffie met iets lekkers erbij. Vrijdag 27 augustus tussen 9.30 uur en 11.00 uur kregen zij ook nog eens 50 procent korting op de toch al scherp geprijsde aanbiedingen.

advertentie
advertentie