Struintocht voor kinderen rond Slot Loevestein

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

POEDEROIJEN - Expeditie Loevestein houdt vrijdag 3 september een struintocht door de ruige natuur rond Slot Loevestein. Dwars door het wilgenbos en heel stil langs de wilde paarden. Hier zijn de mooiste natuurschatten te vinden.

Expeditie Loevestein is een jeugdprogramma van het Wereld Natuur Fonds en Staatsbosbeheer. Natuur speelt een belangrijke rol bij het opvangen van de klimaatveranderingen. Met spannende, op beleving gerichte activiteiten betrekken de organisaties juist jeugd bij deze rol van natuur. De struintocht is één van de activiteiten van Expeditie Loevestein, maar er is nog veel meer te ondernemen. Kijk op www.expeditieloevestein.nl.

De struintocht op vrijdag 3 september start om 14.00 uur, bij het toegangshek van de grote parkeerplaats van Slot Loevestein. De tocht duurt circa twee uur. Aanmelden is niet nodig. Deelname kost € 3,- per persoon, graag vooraf contant betalen. De tocht is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar (en ouders). Aangezien de tocht door ruige natuur gaat, zijn goed schoeisel en een lange broek noodzakelijk. Voor meer informatie: Annemarie van Amstel, 0183-447195.

advertentie
advertentie