Informatieavond 'Bevallen in het Beatrixziekenhuis'

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem verzorgt maandag 6 september een informatieavond over bevallen in het Beatrixziekenhuis. Deze avond is bedoeld voor zwangere vrouwen - en hun partners - die in het ziekenhuis willen bevallen. Tijdens de avond wordt er ook informatie gegeven over wat er gebeurt als mensen die thuis willen bevallen, toch onverhoopt naar het ziekenhuis moeten.

Tijdens de informatieavond kunnen aanstaande ouders een bezoek brengen aan de afdeling Verloskunde en de verloskamers. Ook zijn er informatiestands. Verder is het mogelijk om alvast kennis te maken met één van de gynaecologen, verloskundigen en verpleegkundigen. Uiteraard krijgen de aanwezigen ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van de afdeling Verloskunde en de afdeling Kindergeneeskunde.

De informatieavond begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis bevindt zich tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis.

Aanmelden

De organisatie vraagt deelnemers om zich vooraf aan te melden, zodat ze rekening kan houden met het aantal bezoekers. Voor meer informatie over de informatieavond en aanmelden: afdeling Verloskunde, telefoonnummer: (0183) 64 47 36 of e-mail: d.van.pelt@rivas.nl.

advertentie
advertentie