Verkoop appartementen Binnenhof verloopt voorspoedig

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

Kijkersmiddag op vrijdag 3 september

GORINCHEM - Poort6 heeft ruim de helft van de appartementen Binnenhof verkocht. Voor de 19 koopappartementen was veel belangstelling. Inmiddels zijn er 11 verkocht en lopen er nog enkele opties. Voor kopers en geïnteresseerden organiseren Poort6 en Woonaccent op vrijdag 3 september een kijkersdag. Tijdens deze kijkersdag kan er gekeken worden op de bouwplaats en is er meer informatie over de woningen.

Appartementen

Voortgang

De bouwwerkzaamheden verlopen voorspoedig. Pellikaan Bouw voert de werkzaamheden uit. Op dit moment wordt gewerkt aan de vloer op de tweede verdieping. Van de kelder, de begane grond en de eerste verdieping zijn de vloeren en wanden gereed. Ook zijn de eerste voorbereidingen gedaan voor de warmtepompen. De werkzaamheden verlopen volgens planning. Poort6 verwacht het appartementengebouw voor de zomer van 2011 op te leveren.

Verkoop en verhuur

De woningen worden verkocht via Woonaccent Makelaars in Gorinchem. Er zijn nog enkele woningen te koop. Poort6 verhuurt de overige 20 woningen. De woningen komen in het luxe huursegment. De verhuur start eind dit jaar.

advertentie
advertentie