Open Tafel hangt aan de latten

27 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Gorcumse Open Tafel start woensdag 15 september met een nieuw seizoen met maandelijkse bijeenkomsten. De bijeenkomsten worden gehouden in Hotel Gorinchem. Tijdens deze eerste bijeenkomst is Johan Noteboom de spreker. Hij zal spreken over curatoren, faillissementen en andere zaken. Aanvang: 18.30 uur.

De Open Tafel werd opgericht in 1965 met als doelstelling het beter laten functioneren van de Gorcumse samenleving en is toegankelijk voor hen die de stad een goed hart toedragen. Gorcumers en ‘buitenlui’ kunnen elkaar maandelijks in een informele sfeer ontmoeten en leren kennen. Het programma biedt wisselende sprekers met een breed scala aan onderwerpen.

Rond 19.00 uur volgt het 3-gangen diner waar men op eigen kosten aan kan deelnemen. Gelieve te reserveren voor het diner via Hotel Gorinchem onder telefoonnummer (0183) 622 400, met opgave voor- en hoofdgerecht (keuze vlees of vis).

De Open Tafel is er tien keer per jaar op de derde woensdagavond van de maand. Lid worden kan al voor € 30,- per jaar, via een e-mail naar de penningmeester Renee Doeland: info@admrcd.nl. of telefonisch (0183) 50 41 84.

advertentie
advertentie