Brugklasleerlingen Lyceum maken kennis in het Lingebos

1 september 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM /SPIJK - Traditiegetrouw vertrokken de nieuwe brugklasleerlingen van het Lyceum in de eerste schoolweek naar het Lingebos voor hun kennismakingsmoment. Hier werden zij opgewacht door het kennismakingsteam bestaande uit docenten, mentoren en leerlingmentoren.

Iedere dag werd een aantal klassen verwacht en stond het team paraat. Voordeel van de kennismakingsweek in het Lingebos is de ongedwongen sfeer waarin de leerlingen en het begeleidende team kunnen opereren. De dagen staan in het teken van kennismaken en er worden allerlei activiteiten georganiseerd om elkaar steeds beter te leren kennen.

Sportieve activiteiten zoals kanoën, fietsen en mountainbiken lenen zich natuurlijk prima hiervoor, maar ook andere activiteiten komen aan bod. Dramalessen in de openlucht, muziek maken, je eigen t-shirt beschilderen en gezellig met elkaar eten in de grote tent. De brugklasleerlingen zijn na deze eerste week helemaal klaar om aan hun nieuwe brugklasjaar te beginnen en kunnen terugkijken op een fantastische week in het Lingebos.

advertentie
advertentie