Beweegmaand bij De Vleet

1 september 2010 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - Speciaal voor de senioren organiseert Stichting De Vleet, in samenwerking met GGD West-Brabant, een beweegmaand. De beweegmaand start met een informatiemiddag georganiseerd door de GGD met als thema: ‘Voeding en beweging’. Deze middag wordt gehouden op 13 september in de Nijenburcht te Rijswijk van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Voor 10 euro kan een beweegpaspoort worden aangeschaft waarmee kan worden deelgenomen aan diverse activiteiten zoals onder andere nordic-walking, jeu de boules, fifty fit zwemmen, callanetics, wandelen en een bezoek aan de sportschool. De activiteiten zijn speciaal afgestemd op de doelgroep senioren en bedoeld om met elkaar op een gezellige, ontspannen manier te bewegen. Er is deskundige begeleiding aanwezig. Alle activiteiten worden afgesloten met een gezamenlijk kopje koffie met wat lekkers.

Is vervoer een probleem? Neem dan contact op met Stichting De Vleet: 0183-301710. Via de telefoonnummer kunt u zich ook opgeven voor de beweegmaand. Opgave per e-mail kan ook: paans@stichtingdevleet.nl.

advertentie
advertentie