Groot onderhoud voor Zandvoort

21 september 2010 om 00:00 Algemeen

Aan de buitenzijde van de woningen wordt het dak geïsoleerd. Dit gebeurt vanaf de buitenkant van de woning. Waar nodig worden onderdelen vernieuwd of gerepareerd.

Overlast bewoners beperken GORINCHEM - Woningbouwvereniging Poort6 is gestart met het groot onderhoud aan de veertig woningen in Zandvoort-Midden. Het gaat om onderhoudswerkzaamheden aan de buiten- en binnenzijde van de woningen en diverse kwaliteitsverbeteringen. Direct na de bouwvak zijn de voorbereidingen door aannemer Zwaluwe Bouw en Aannemingsbedrijf BV gestart. Begin 2011 is het werk gereed.

Verder vervangt Poort6 het merendeel van het voegwerk en worden kozijnen, ramen en deuren vervangen.

Aan de binnenzijde krijgen bewoners standaard extra groepen in de meterkast en rookmelders.

Verder konden bewoners kiezen voor verschillende opties. Het gaat hier onder andere om het vernieuwen van keuken, badkamer en toilet en het onderhoud aan de berging. Poort6 voert de werkzaamheden uit om de bouwkundige staat van de woning te verbeteren.

Kritisch

De werkzaamheden zijn voorbereid in overleg met de bewonerscommissie Zandvoort-Midden. De bewonerscommissie heeft kritisch meegedacht over de plannen en behartigt daarbij de belangen van de bewoners.

Nieuwsbrieven

Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat zij zich ervoor inzetten om de overlast voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken. De bewoners zijn via nieuwsbrieven en persoonlijke gesprekken geïnformeerd over het onderhoud.

advertentie
advertentie