Banenmarkt bij Het Werkplein in Gorcum

28 september 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Werkplein in Gorinchem verzorgt donderdag 7 oktober de achtste editie van de Landelijke Banenmarkt, het grootste banenevenement van Nederland. Tussen 14.00 tot 20.00 uur is er een aanbod van meer dan 100.000 vacatures en 2.000 werkgevers, verdeeld over 100 locaties in het land. De organisatie richt zich op alle werkzoekenden, van herintreder tot positieverbeteraar en van starter tot 45-plusser. Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar werkzoekenden die al langere tijd zonder werk zitten. In Gorinchem wordt de Landelijke Banenmarkt gehouden op het Werkplein Gorinchem, gevestigd aan het Stadhuisplein 1 (in het Stadskantoor).

Werkzoekenden kunnen zich die dag oriënteren op allerlei vacatures en een aantal workshops volgen. Er is een workshop voor het gebruik van www.werk.nl en een workshop Curriculum Vitae opstellen. Verder worden er bij de stand Dress for succes make-up- en kledingadviezen gegeven, zodat werkzoekenden zich zo goed mogelijk presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Dit in het kader van het motto van dit jaar ‘Ik laat me zien’.

De aanwezige stands zijn: werkgevers, uitzendorganisaties, Da Vinci College, brancheorganisaties in de zorg, opleider in de Civiele Bouw, Kamer van Koophandel, Kinderopvang. Voor werkgevers geldt dat het nog mogelijk is om één van de laatste stands te reserveren.

Info: www.werk.nl

advertentie
advertentie