'Op weg naar gezond gewicht'

6 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Bij voldoende deelname start Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma op maandagavond 31 januari met een groepscursus 'Op weg naar gezond gewicht'. Gedurende 10 groepslessen worden deelnemers gemotiveerd en gestimuleerd om hun doel te bereiken. Behalve wegen wordt er iedere week ook een thema besproken, zoals Gewicht en gezondheid, Hoe leest u etiketten?, Hoe reageert uw omgeving, Het dieetverleden en jojo-effect, Genieten op vakanties, tijdens verjaardagen en op het werk.

De cursus is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier wil afvallen. De cursus is ook uitermate geschikt voor mensen die jarenlang strenge diëten hebben gevolgd en bekend zijn met het zogenaamde 'jojo-effect'. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten (één keer per 14 dagen) en wordt gegeven op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur in het WLZ-gebouw aan de Vroedschapstraat 13 b/c in Gorinchem.

De cursus kost € 95,= inclusief informatiemap. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt deze cursus. Aanmelden kan telefonisch (06-21471196) of per e-mail info@praktijkvoedingengewichtsbeheersing.eu. Uiterlijke inschrijving tot 26 januari.Meer informatie op www.praktijkvoedingengewichtsbeheersing.eu.

Praktijk Voeding en Gewichtsbeheersing A. Haarsma begeleidt mensen in de regio Rivierenland, Vijfherenlanden, Drechtsteden, Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena. Behalve persoonlijke begeleiding biedt de praktijk ook online-begeleiding.

advertentie
advertentie