Doelendienst

10 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De eerste Doelendienst van 2011 wordt gehouden op zondag 16 januari. ,,Wat is een betere start van het nieuwe jaar dan de maandelijkse Doelendienst in het Gorinchemse theater weer te bezoeken?”, stelt Chiel Branderhorst, voorzitter van Stichting Doelendienst. Het thema van deze Doelendienst is: ‘2011 wordt mijn jaar (de kracht van goede voornemens)’.

,,Iedereen heeft goede voornemens rond deze tijd van het jaar, maar met de hulp van God zullen wij onze voornemens werkelijk om kunnen zetten in daden”, stelt Branderhorst. In Gods woord staat immers: ‘Beveel de Heere uw werken, dan zullen uw voornemens gelukken’. Arie de Rover zal dit onderwerp tijdens de Doelendienst verder uitdiepen. De groep Nobuts treedt ook op tijdens de eerste dienst van dit jaar. Deze groep staat voor Powerpop met een grote P. Nobuts startte in 1990 als Engelstalige rockband. De invloeden van U2 waren direct, en nu nog steeds, voelbaar door het specifieke geluid van gitarist Edo van der Maas.

De Doelendienst wordt aanstaande zondag in theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem gehouden en begint om 10.00 uur. Er is oppas voor de kinderen aanwezig. De toegang is gratis en er kan ook gratis geparkeerd worden in Parkeergarage ‘De Kweeklust’. Er wordt tijdens de dienst een collecte gehouden om de kosten te dekken. Info: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie