Veel vakmannen in Gorinchem

12 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het aantal vakmannen in Gorinchem is in 2010 met 3,60% gestegen ten opzichte van 2009. Dat blijkt uit onderzoek van de website www.biedplaats.nl onder alle 440 Nederlandse gemeenten.

In 2010 kende Gorinchem 10 meer vakmannen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Gorinchem staat daarmee qua stijging op plaats 162 ten opzichte van alle andere gemeenten. Er zijn nu in totaal 289 vakmannen actief in Gorinchem, in de onderzochte branches. Landelijk zijn er in totaal 3087 vakmannen bijgekomen in 2010. Het stijgingspercentage van het aantal vakmannen in Gorinchem ligt met 3,60% ruim boven het landelijk gemiddelde van 2,6 procent.

In 340 van de 440 gemeenten in Nederland is het aantal vakmannen in 2010 toegenomen. Waarvan 215 gemeenten een stijging hadden die zelfs boven het landelijk gemiddelde uitkwam van 2,6%.

De complete lijst met het aantal vakmannen per gemeente (zowel relatief als in absolute aantallen) is terug te vinden op www.biedplaats.nl/blogplaats/aantal-zelfstandige-vakmannen-in-de-bouw-groeit.html. Hier vindt u ook de onderverdeling voor Gorinchem binnen het segment vakmannen. Deze onderverdeling bestaat uit: "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw", "Slopen van bouwwerken", "Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair", "Stukadoren", "Bouwtimmeren", "Afwerking van vloeren en wanden", "Schilderen en glaszetten", "Metselen en voegen" en "Landschapsverzorging".

Het doel van www.biedplaats.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke, transparante offertes te verschaffen voor klussen. De consument maakt zelf de keuze voor de aanbieder die men de klus wil laten uitvoeren.Biedplaats.nl is uitgegroeid tot een toonaangevende website voor zowel particulieren als bedrijven.

advertentie
advertentie