Open dag Lyceum Oudehoven

12 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Lyceum Oudehoven opent woensdag 26 januari vanaf 14.30 uur haar deuren voor groep 8-leerlingen, hun ouders/verzorgers en voor alle overige belangstellenden. Zowel ’s middags als ’s avonds staat een ontvangstteam klaar om de leerlingen de school te laten zien. Door het hoofdgebouw van de locatie leiden zo’n 30 leerlingmentoren de bezoekers rond langs de verschillende lokalen en evenementen. De open middag duurt tot 17.00 uur. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kan het luceum ook bezocht worden.

Er is een puzzeltocht opgezet door het schoolgebouw, er kan creatief geverfd of getekend worden en natuurlijk zijn er spannende proeven in het scheikunde- en/of natuurkundelokaal. Het Locatiemanagementteam geeft presentaties en staat klaar voor alle vragen.

In de aula kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van de generale repetitie van het Openbaar Concert door eindexamenleerlingen uit 5VWO die dit jaar eindexamen voor het vak muziek doen. In de gymzaal worden diverse presentaties verzorgd.

Naast onderwijs is er ook aandacht voor buitenschoolse activiteiten waaronder het brugklaskamp, de projectweken in de bovenbouw en de jaarlijkse Doelen-voorstelling. Er is een informatiemarkt en de leerlingenraad Vusios en de brugklasmentoren staan klaar om informatie te verstrekken.

Lyceum Oudehoven besteedt veel aandacht aan leerlingbegeleiding en hiervoor zijn de coördinator Praktische Profiel Oriëntatie, de zorgcoördinator en remedial teacher en de vertrouwenspersoon van de locatie aanspreekpunt over de begeleiding op hun vakgebied.

advertentie
advertentie