Meiden Arkel C1 kampioen

12 januari 2011 om 00:00 Nieuws

ARKEL - De voetbalmeiden van Arkel C1 zijn zonder puntverlies kampioen geworden. Met 21 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van 58 voor en 16 tegen werden gerenommeerde tegenstanders als DFC Dordrecht, Sparta '30 en Almkerk verpletterd. De nog resterende wedstrijd hoefde voor het uiteindelijke resultaat niet meer te worden gespeeld.

Deze prestatie was des te opmerkelijker omdat drie meiden dit seizoen voor het eerst voetballen in teamverband. Afgelopen zaterdag werd dit team tijdens de nieuwjaarsreceptie van Arkel extra in het zonnetje gezet en ontving het, naast de kampioensmedaille, een fraai kado van de shirtsponsor Het Huis van de Schoonheid.

Dit meidenteam gaat er volgend seizoen als B1 helemaal voor deze prestatie te evenaren. Om nog beter voor de dag te komen zijn ze nog op zoek naar een sponsor voor voetbaltassen en trainingspakken.

Op de foto, staand v.l.n.r.: tante Charlotta (leider), Demi Zuurhout (aanvoerder), Lisa Doulis, Jalissa Worthington, Britt Jacobs en Ron Seegers (trainer). Zittend v.l.n.r.: Puck van Roosmalen, Roos Hofman, Marieke van Veen, Tess Nooitrust en Charlotte de Wit. Op de foto ontbreekt Karin Londema.

advertentie
advertentie