Meer bewegen voor allochtone vrouwen

14 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Bewegen is goed! Voor allochtone vrouwen die graag fit willen blijven en nieuwe contacten willen leggen, organiseert Rivas Extra de cursus Meer Bewegen voor Allochtone vrouwen. Onder leiding van een deskundige trainer doen de deelnemers allerlei oefeningen om in conditie te blijven, zoals spieroefeningen, loopoefeningen, oefeningen in de vorm van een spel. Het is niet alleen goed voor de conditie, maar ook gezellig en goed voor het leggen en onderhouden van contacten.

De cursus vindt gedurende het hele schooljaar wekelijks plaats in Obs De Baanbreker, Stalkaarsen 15 -17 in Gorinchem. De cursus is toegankelijk voor meisjes en vrouwen van alle leeftijden en vindt plaats op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur. De kosten bedragen € 24,00 per kwartaal. Rivas-pashouders betalen € 16,00.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn telefoonnummer 0900-8440 (lokaal tarief) of via de website www.rivas.nl.

advertentie
advertentie