Succesvolle lunches FemaleFactor Gorinchem

20 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het vrouwenplatform FemaleFactor in Gorinchem organiseert voor het eerst dit jaar weer een ontmoeten & inspiratie lunch bij Zilt & Zoet. De lunch wordt gehouden op donderdag 3 februari van 12.30 uur tot 14.00 uur.

FemaleFactor brengt vrouwen in de regio van Gorinchem samen om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. De leden kunnen het komend seizoen elkaar weer ontmoeten en inspireren tijdens de vertrouwde en succesvolle lunches, maar ook worden er borrels en diners met thema-avonden georganiseerd. Daarnaast staan er uitdagende workshops gepland o.a. gegeven door leden zelf, een mooie gelegenheid om nieuwe activiteiten te ontdekken.

Alle vrouwen die het leuk vinden zijn welkom bij FemaleFactor. Ze kunnen zich gratis inschrijven op de landelijke website en daar contact leggen met andere vrouwen die ze kennen of net hebben ontmoet bij een lunch of ander evenement. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd.

Deelname is gratis, deelnemers betalen alleen de eigen lunch. Niet-leden en introducés zijn van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven. Ze kunnen zich tot en met 1 februari aanmelden op gorcum@femalefactor.nl.

advertentie
advertentie