Uilenhof biedt ook Havo Junior

22 januari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Naast De Nieuwe Mavo biedt de Uilenhof, onderdeel van Christelijke Scholengroep De Hoven, vanaf volgend cursusjaar ook Havo Junior aan. Na de mavo-havo brugklas kunnen de leerlingen binnen de Uilenhof verder gaan met mavo 2 of havo 2.

,,De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat leerlingen en ouders zó enthousiast zijn over de Nieuwe Mavo dat de leerlingen na klas 1 graag op de Uilenhof zouden willen blijven, ook als ze havo blijken aan te kunnen. Daarom voegen we vanaf cursusjaar 2011-2012 een extraatje toe aan ons onderwijsaanbod. De leerlingen starten allemaal in een mavo-havo brugklas, de havo 2 leerlingen kunnen het jaar daarop havo-onderwijs volgen in dezelfde kleinschalige uitdagende leeromgeving als de leerlingen van de Nieuwe Mavo. Op deze manier bieden we nog meer onderwijs op maat,” aldus Jeanette Warmels, directeur van de Uilenhof.

De leerlingen van de Uilenhof krijgen onderwijs in zes domeinen: Talen, Mens & Maatschappij, Science, Kunst & Cultuur, Loopbaanoriëntatie en Sport & Bewegen. Door de afstemming van de verschillende vakken binnen de domeinen ondervinden leerlingen meer samenhang. Daarnaast kent de Uilenhof domeindagen, waarin de leerlingen door middel van uitdagende projecten binnen en buiten de school hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen.

De Uilenhof heeft op zaterdag 29 januari van 10.00 tot 13.00 uur Open Dag. Meer informatie op www.csdehoven.nl.

advertentie
advertentie