BZS – Raptim 3-0

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Een slechte dag voor de groen/witten van Murat Tatli die na afloop dan ook behoorlijk teleurgesteld was: “Het was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Ik miste het collectief binnen mijn team. We hadden vandaag goede zaken kunnen doen. Bij winst hadden we vaster op de derde plaats kunnen staan. Nu moeten we zondag vol aan de bak tegen de nummer twee Emplina om dat alsnog te bereiken.” Op een zwaar bespeelbaar veld kwamen de Gorcumers geen moment in hun eigen spel. Er werd niet goed met de kansen omgegaan, terwijl de Beusichemse thuisploeg daar veel effectiever mee omging. Daarnaast zag Tatli Suleyman Koyuneu met een hamstringblessure uitvallen en liep aanvoerder Galip Bas tegen zijn vierde gele kaart aan waardoor hij de volgende wedstrijd moet missen. Al na vijf minuten keken de bezoekers tegen een achterstand aan en nog eens vijf minuten later was het pleit al beslecht toen de bal op de stip ging (2-0). “Een onterechte penalty,“volgens de Leerdamse oefenmeester, “de overtreding werd overduidelijk buiten de zestien gemaakt.” Toen de Beusichemse Zoelmondse Sportvereniging daarna in de 70ste minuut de 3-0 liet aantekenen, was de wedstrijd definitief gelopen. Doordat zowel koploper GVV als Emplina geen fout maakte, zien de Gorcumers de top twee langzaam uit beeld verdwijnen. Ook de goede positie in de strijd om de tweede periode ziet er na de nederlaag tegen BZS een stuk minder riant uit. Volgende wedstrijd: Raptim-Emplina.