sv Meerkerk – GJS 3-1

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

DALEM- De Dalemers incasseerden alweer hun achtste nederlaag van het seizoen en zijn daardoor in zwaar weer terecht gekomen. Een derde plaats van onder, welke momenteel bezet wordt, is aan het einde van deze voetbaljaargang goed voor degradatie/promotievoetbal. Met Sleeuwijk op één punt en NOAD’32 op drie punten is het helemaal niet ondenkbaar dat de Gorcumse Jonge Spartanen ernstig voor lijfsbehoud in de tweede klasse moeten gaan vrezen. Ook het programma voor aanstaande zaterdag, als thuis aangetreden moet worden tegen koploper Everstein, zal de Dalemse harten niet echt met een rustig gevoel laten kloppen. In het gedeelte voor de thee, met de harde wind in de rug, konden de gasten hun Meerkerse opponenten nog enigszins bijbenen. De thuisploeg kwam wel al binnen de 10 minuten door Mark van Zanten op voorsprong, maar nog voor de kantwissel bracht Tommy Kant GJS met een fraaie treffer van zeker 20 meter weer langszij. Na rust maakte ex-HSSCer Jeroen van der Hagen aan alle Dalemse illusies een einde. Met twee treffers bracht hij de elf van Leon Elands de genadeklap toe. De bezoekers konden geen vuist meer maken en beperkten zich tot verdedigen. Dat het bij de 3-1 eindstand bleef, was meer te danken aan het gemis van scherpte bij de thuisploeg, anders had het leed voor de Dalemers een stuk groter geweest. Volgende wedstrijd: GJS-Everstein