Schelluinen – Nivo Sparta 2-3

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SCHELLUINEN- Evenals het een klasse hoger acterende Kozakken Boys heeft Schelluinen de winterstop slecht verteerd. De buren van de ‘overkant’ waren voor de verplichte voetballoze periode bezig met een fraaie reeks met uitzicht op een koppositie. De Scaluners deden daar niet voor onder en bezetten, voordat sneeuw en vorst het spelen onmogelijk maakten, een prima vierde stek in 1C met uitzicht op meer. Werden in het eerste optreden na het winterreces eerst de punten aan het zwakke Bruse Boys gelaten, nu werd zaterdag onnodig in de blessuretijd de winst tegen Nivo Sparta uit handen gegeven. Er had duidelijk meer ingezeten voor de blauw/witten, maar door het ontbreken van de langdurig geblesseerde topscoorder Hasib Amanzada is veel aan scorend vermogen ingeleverd. Zaterdag waren de manschappen van Edin Curic vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar vergaten dat in de score tot uitdrukking te brengen. Zelfs de vroege tegentreffer van de gasten bracht het Schelluinse keurkorps niet uit het evenwicht. Nog voor rust bracht Leon de Bruijn de thuisploeg weer langszij. Na de thee een beter Scalune dat door Ricardo Papilaya terecht op voorsprong kwam (2-1). Als donderslag bij heldere hemel kwamen de Zaltbommelaars een kwartier voor tijd via Dick Wind echter weer langszij (2-2). De beker moest echter helemaal leeg aan de Sportlaan. Ver in blessuretijd maakten de bezoekers gretig gebruik van een verdedigingsfout en lieten Schelluinen gedesillusioneerd met lege handen achter. Volgende wedstrijd: Alblasserdam-Schelluinen.