EBOH – Unitas(zo) 3-2

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Twee corners deden de Gorcumers uiteindelijk de das om. Om het daar helemaal op te schuiven gaat te ver. Vooral voor rust waren de manschappen van Johan Gabriels onherkenbaar. Leek twee weken geleden tijdens de uit beurt tegen Oosterhout het lek boven, zondagmiddag was daar op de Schenkeldijk zeker voor de pauze weinig van te merken. Qua voetballend vermogen hoeven de Gorcumers voor weinig ploegen in 2E onder te doen, maar als het op inzet en beleving aankomt zijn zij terug te vinden in de onderste helft van het rechterrijtje. Ook in Dordrecht lieten de rood/witten zich voor rust het spreekwoordelijke kaas van het brood eten door een fellere en agressievere thuisploeg die door Badder Amraoui uit een corner terecht op voorsprong kwam. De theekopjes waren nog maar koud en wel neergezet of Remco van Gool verdubbelde, wederom uit een corner, de marge voor de thuisploeg (0-2). Daarna lieten bezoekers weer iets zien van het spel dat hen tegen Oosterhout de overwinning bracht en prompt scoorde Gersinio Constansia uit een strafschop de aansluitingstreffer. Met een lucky goal van Remco van Gool kwamen de gastheren echter een kwartier voor tijd weer op 3-1. De tegentreffer van Christiaan Damen (3-2) kwam te laat om de Gorcumers alsnog een nog een puntje te bezorgen. Volgende wedstrijd Unitas-Unitas’30.