Cursus stoelmassage

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De cursus Stoelmassage die Rivas Extra organiseert heeft raakvlakken met de Touch Pro massage, maar is daarnaast uitgebreid met een mix van massagegrepen uit verschillende massagestijlen bijvoorbeeld uit de Klassieke massage, de Ayurvedische massage en de drukpuntmassage. De massage kan over de kleding heen worden gegeven, maar tijdens de cursus leert men op de blote huid te masseren.

De cursus is geschikt voor iedereen. Ook mensen die last hebben van reuma kunnen de cursus volgen. De ervaring is zelfs dat door gebruik van de handen, de vingers en handen soepeler worden en je minder last hebt van je handen. Deelnemers aan de cursus moeten vooraf een vragenlijst invullen zodat de docent kan bepalen of deelname vanuit gezondheidskundig oogpunt verantwoord is.

De cursus vindt plaats in het Managementcentrum naast het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg 57 in Gorinchem en wordt gehouden op woensdag 2, 16, 23 en 30 maart en 6 april 2011 van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen 110 euro inclusief cursusmateriaal. Rivas-pashouders krijgen 15 procent korting.

Deelname is alleen mogelijk na aanmelding. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding tijdens kantooruren terecht bij Rivas Extra via Rivas Zorglijn, telefoonnummer 0900-8440 (lokaal tarief) of via www.rivas.nl.

advertentie
advertentie