Just Him in Johanneskerk

7 februari 2011 om 00:00 Nieuws

Het koor Just Him geeft zaterdag 12 februari een concert in de Johanneskerk in Gorinchem. Just Him is een dynamische gospelgroep, die voor een swingend avondvullend programma zal zorgen. Het concert is een initiatief van de commissie missionair werk van de Johanneskerk. Het concert vangt aan om 20.00 uur. De toegang is vrij.

Just Him bestaat uit ongeveer 24 mensen, die begeleid worden door een zeskoppige band. Het repertoire is divers. Denk aan muziekstijlen zoals latin, black gospel en praise. De leden van Just Him komen uit alle delen van het land, uit bijvoorbeeld Rotterdam, Gorinchem, Dordrecht, Zwolle, Waalwijk en Barendrecht.

Naast de zang is de dans een belangrijk onderdeel van hun optreden. Just Him zorgt voor een programma waarbij stilzitten niet mogelijk is. Just Him heeft als doel: God groot maken en laten horen en zien dat leven met Jezus realiteit is. In 2007 belandde Just Him in de halve finale van het tv-programma Korenslag van de EO. In dit programma strijden verschillende koren om de titel ‘beste koor van Nederland’.

advertentie
advertentie