Moving-On Sleeuwijk maakt nieuwe move

25 februari 2011 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - Ruim 5 jaar na de start van Moving-On, Evangelische boek- en cadeaushop in Sleeuwijk, maakt de winkel een nieuwe move. Moving-On gaat nu ook brei- en haakgarens verkopen. Het team van Moving-On speelde al langer met deze gedachte, vooral omdat het zelf uit enthousiaste brei- en haakfans bestaat. Doordat in de regio steeds meer handwerkzaken verdwenen, ontstond er wat dat betreft een gat in de markt. De vraag was echter, of hiervoor genoeg ruimte in Moving-On beschikbaar zou zijn. Maar door een en ander nog efficiënter in te richten, is er toch een gezellige plek voor de garens gecreëerd en is de winkel nog aantrekkelijker geworden.

Het begin van de garenverkoop luidt in met een spetterende actie: De hele maand maart krijgen de klanten 15% korting op alle brei/haakgarens en toebehoren. Het assortiment is voorlopig beperkt tot de verkoop van het merk Drops. Dit merk is ook op internet sterk vertegenwoordigd. Alle patronen zijn gratis te downloaden op www.garnstudio.com en tevens zijn er op deze site instructiefilmpjes te vinden. Natuurlijk liggen er in Moving-On ook patronenboeken en kan het personeel u persoonlijk met raad en daad terzijde staan.

Sokken voor gevangenen

De tweede actie heeft als doel: het breien van sokken voor Russische gevangenen. Uitvoerige informatie over deze actie is te vinden op de website van Stichting GAiN (Global Aid Network), www.gainhelpt.nu. Hierop wordt ingespeeld door gratis sokkenwol ter beschikking te stellen. Het is de bedoeling, dat deelnemers de wol in eerste instantie bij Moving-On kopen. Wie de gebreide sokken bij Moving-On inlevert krijgt het geld terug en de sokken gaan vervolgens naar Stichting GAiN in Sleeuwijk. Van daaruit worden de sokken verder gedistribueerd.

Moving-On bevindt zich in het winkelcentrum in Sleeuwijk (Esdoornlaan 28, tel. 0183-303943) en is alle werkdagen, behalve 's maandags, geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Vrijdagsavonds is er koopavond tot 20.00 uur en op zaterdag is de winkel open van 9.30 tot 17.00 uur.

1

advertentie
advertentie