Carnaval in Old-Dutch

1 maart 2011 om 00:00 Cultuur

GORINCHEM - De carnavallisten van Bliekenstad en Gunterwijd vieren feest op maandag 7 maart vanaf 20.44 uur tijdens een ouderwets Bliekenbal. De opzet van de avond is simpel; terug naar het carnavals gevoel, zoals het was. Trek een blauwe kiel aan en bind een rode zakdoek om de nek en dan gezellig dansen op de muziek die op de avond gespeeld wordt en mee in de polonaise van een Eghte blaaskapel met veel herrie. Stadsprins Hubertus Ruthgerus zal de avond opluisteren en een unieke onderscheiding uitreiken aan een carnavallist die zich dienstbaar maakt voor het bliekensteedse carnaval.

Dit alles voor een toegangprijs van 7,50 euro per persoon, te betalen aan de deur. Grote groepen kunnen kaarten reserveren via tel. 06 16 88 83 08.

GORINCHEM - Het Carnaval barst weer los in Old-Dutch. Donderdag wordt de Spaarkast uitbetaald onder het genot van de nieuwste carnavalshits. Vrijdagavond draait DJ Patrick de grootste Carnavalskraker op de Feestavond van Punt Com. Zaterdag gezellig optocht kijken en ‘s avond groot carnaval met Marco de Hollander en DJ Patrick. Zondagmiddag Kinderdweil met DJ Patrick en ‘s avonds Amsteldweil. Maandag Dweilen met de stadsprins en zijn gevolg. Een lang weekend feesten in Old-Duch, zonder entree.

uInfo: www.cafe-old-dutch.nl

advertentie
advertentie