SVW - WNC 1-3

28 februari 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Als er na zaterdag één ploeg is die te maken heeft met de wet van Murphy dan is het SVW wel. De Gorcumers zijn met een wisselvallig seizoen bezig. Deels wordt dat veroorzaakt doordat tegenstanders de kracht van de streepjes, na een prima eerste seizoen,nu weten te bestrijden. Aan de andere kant worden de manschappen van Rob Colijn dit seizoen niet alleen getroffen door (onnodige) schorsingen, maar vooral door blessures. Daar kwam er zaterdagmiddag weer een bij. Na een botsing met WNC doelman Robin van Heuckelum moest topscoorder Tugay Tursucu met, naar het zich liet aanzien, een ernstige enkelblessure per brancard van het veld gedragen worden. Op dat moment keken de Gorcumers al tegen een 0-1 achterstand, doelpunt Axel Brown, aan. Molenburg, vele jaren een onneembare vesting, boezemt op bezoek komende tegenstanders dit seizoen geen angst meer aan. We moeten terug gaan naar oktober 2010 toen de streepjes voor het laatst de volle buit binnen boord hielden. Toen op slag van rust Brown zijn tweede van de middag liet aantekenen, (0-2) was het duidelijk dat de ‘thuis’ ban ook zaterdag niet verbroken zou worden op Molenburg. Met nog 20 minuten op de klok verkleinde aanvoerder Bjorn Trapman vanaf de 11 meterstip nog wel de marge (1-2), maar zag even later WNC topscoorder André Zondag de wedstrijd in het slot schieten. Direct rood was er nog voor SVW’er Ruben van der Werff. SVW is zaterdag vrij.