Social Network Writers beurs

20 maart 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De eerste Social Network Writers beurs is een feit. De beurs vindt plaats op zaterdag 2 april in De Aanlegsteiger in Gorinchem. De beurs wordt gehouden van 11.00 uur tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.

Het publiek krijgt de unieke mogelijkheid om kennis te maken met auteurs uit Nederland en België, die zich voornamelijk profileren via Hyves en Facebook. De naam van de beurs spreekt dus voor zich. Er zullen ruim dertig auteurs aanwezig zijn, waaronder ook een aantal grote namen uit de schrijfwereld zoals Ina de Weert, Bob van Laerhoven en Hans Kilian. Enkele uitgevers maken ook van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met schrijvers en lezers. Tijdens de beurs zal een aantal auteurs voordragen uit eigen werk en krijgt het publiek de kans om (gesigneerde) boekexemplaren aan te schaffen.

Het literaire aanbod zal divers zijn. Deelnemers krijgen tevens de kans om mee te doen aan verschillende workshops, gerelateerd aan schrijven. Zo wordt er een workshop 'thrillers en spannende verhalen schrijven' gegeven door auteur Ina de Weert.

advertentie
advertentie