Nipte nederlaag TTC Gorkum

20 maart 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM-De heren van TafelTennisClub Gorkum wilden thuis revanche halen tegen Vriendenschaar uit Gouda nadat eerst uit met minimale cijfers was verloren. Guido van Hattem zette kracht bij die woorden door zijn eerste wedstrijd in straight sets te winnen en zijn tegenstander kansloos te laten. Doordat de gebroeders Menno en Koert van der Wal beiden niet hun eerste wedstrijd wisten te winnen, kwamen de bezoekers langszij. Ook het dubbel ging naar de opponent. In het tweede deel trok alleen Menno een partij naar zich toe en werd de achterstand vergroot naar 2-5. In het laatste deel kwamen de Gorcumers nog met een slotoffensief. Koert won zijn eerste en Guido zijn tweede wedstrijd van de avond. Menno was dichtbij de gelijkmaker maar kon een grote voorsprong niet vasthouden: 4-6.

Door deze nederlaag zijn de titelaspiraties in de ijskast gezet en is een derde of vierde plaats nog het hoogst haalbare. NS uit Rotterdam is de volgende opponent die op haar beurt nog strijd tegen degradatie.

Stand na zes speelrondes: Taveba 1 6-43; Scyedam 8 6-37; Vriendenschaar 5 6-36; Gorkum 1 6-30; NS Rotterdam 1 6-24; Xerxes 2 6-10.

advertentie
advertentie