Herovina - Groote Lindt 4-3

21 maart 2011 om 00:00 Nieuws

HERWIJNEN - Een spektakel stuk op De Kol afgelopen zaterdagmiddag met als inzet: Wie blijft er in het spoor van koploper Ameide? Zeven doelpunten en twee ploegen die met open vizier de strijd aan bonden. De thuisploeg begon met de herstelde Jeffrey van der Meijden, hij keerde na vier maanden blessureleed weer terug in de Herwijnse hoofdmacht, in de basis. Al binnen zeven minuten vielen de eerste drie treffers te noteren. Eerst kwam het Lindt op voorsprong (Richard Velda), waarna van der Meijden zijn rentree in dezelfde minuut opluisterde met de gelijkmaker (1-1). Nestor Zimmerman bracht de bezoekers in de zevende minuut echter weer op voorsprong. De Zwijndrechters verzuimden daarna verder afstand te nemen, waarna vlak voor de thee Frank Clements en Kevin Steenbruggen de stand ombogen in Herwijns voordeel (3-2). Het tweede bedrijf was nog geen tien minuten oud toen wederom Steenbruggen met zijn tweede de wedstrijd ogenschijnlijk in het slot schoot. Er was echter op de Kol niet op de waard, in de persoon van Rowan Bussing, gerekend die een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer achter doelman Wilco de Leeuw schoot. Lindt ging vol op de aanval, maar het was de thuisploeg die in de slotfase nog een aantal dotten van kansen kreeg om de score verder uit te breiden. Volgende wedstrijd: Ameide-Herovina.