Persoonlijke aandacht bij Scootmobiel-Totaal

21 maart 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Service en persoonlijk klant contact zijn bij Scootmobiel-Totaal sleutelwoorden. Het Gorcumse bedrijf bedient klanten in de Gorinchemse regio, de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en een deel van het land van Heusden en Altena.

Eigenaar Richard Ooms, die twee jaar geleden zijn bedrijf startte, staat nog dagelijks versteld van de behoefte bij mensen voor zijn mobiliteitscentrum in Gorinchem: ,,Mensen willen zo lang mogelijk mobiel blijven en dat merk ik goed. Natuurlijk komt dat ook door de mond tot mond reclame. Wij bieden nu eenmaal een persoonlijke service en kennen onze klanten goed. Ons assortiment herbergt tal van modellen, van eenvoudig tot luxe scootmobielen, dus keus genoeg. Wij verzorgen vooral de verkoop aan particulieren, maar leveren ook aan bedrijven. Daarnaast helpen wij de mensen richting gemeenten."

Ooms vervolgt zijn verhaal: ,,Niet iedereen weet wat daar de mogelijkheden zijn. Zodra er een indicatie is vastgesteld dat men in aanmerking komt voor een scootmobiel, zijn er twee mogelijkheden. Wij leggen onze klanten dan uit wat een PGB (persoonsgebonden budget) inhoud of wat een regeling in natura (WMO) is. Ik merk dat onze hulp door de klanten vaak enorm op prijs wordt gesteld'' Het assortiment van Scootmobiel-Totaal bestaat verder uit tal van hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking."

Nieuw is de Medigym, een volautomatisch bewegingsapparaat dat het gehele lichaam vanzelf laat bewegen. Ideaal voor ouderen of mensen met bewegingsbeperkingen om thuis mee aan de slag te gaan. Richard Ooms: ,,Als wandelen of fietsen een probleem is biedt de Medigym een fantastische uitkomst.''

Meer informatie: Scootmobiel-Totaal, Weide 8 (Papland), 4206 CJ Gorinchem. Tel: 0183-625899 of 06-51703062. Internet: www.scootmobiel-totaal.nl

advertentie
advertentie