Schoonmaakactie op de stadswallen

21 maart 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De jaarlijkse Schoonmaakactie Gorcumse stadswallen staat ook dit jaar weer in het teken van het verwijderen van al het zwerfvuil dat er op de Gorcumse wallen te vinden is. Er zijn al tal van aanmeldingen binnen. Iedereen die ook graag wil helpen is op zaterdag 26 maart om 09.30 uur van harte welkom Buiten de Waterpoort. De gemeente Gorinchem zorgt voor het benodigde gereedschap en de inwendige mens.

'Met elkaar zorgen voor een prachtige, groene & schone leefomgeving' Deze slogan staat ook tijdens deze negentiende Schoonmaakactie Gorcumse stadswallen centraal. In groepsverband enkele uren zwerfvuil verzamelen, samen de handen uit de mouwen steken met vrijwilligers uit de stad, leden van de scouting en van de Rotary.

De gemeente Gorinchem hoopt op zaterdag 26 maart weer veel vrijwilligers te mogen begroeten. De vrijwilligers krijgen een heerlijk kop koffie/thee met een koek. Handschoenen en gereedschap is aanwezig. Iedereen die graag mee wil helpen is van harte welkom om 9.30 uur op het terrein Buiten de Waterpoort.

Vrijwilligers die meer willen weten over de Schoonmaakactie Gorcumse stadswallen kunnen bellen met het volgende nummer (0183) - 65 96 36. De Schoonmaakactie Gorcumse stadswallen is een initiatief van de gemeente Gorinchem.

advertentie
advertentie