Workshop voor ouders bij De LimonadeBrigade

6 april 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De LimonadeBrigade verzorgt woensdagavond 20 april de workshop 'Wat je kind je vertelt met tekenen'. Nadine Schartz, moeder en coach achter 'Innerheart' geeft de workshop in Kunstcentrum TOON. Inschrijven kan via de website www.limonadebrigade.nl.

Kinderen houden van tekenen. Het is hun natuurlijke taal en daarmee een manier om zich te uiten. Kindertekeningen kunnen inzicht geven in hun belevingswereld en laten kinderen zien zoals ze zijn. In deze workshop leren ouders tekeningen interpreteren en krijgen zij een prachtige ingang aangereikt om kinderen te helpen zichzelf te ontwikkelen tot wie ze in dop al zijn. Tegelijkertijd wordt het gemakkelijker om kinderen te begrijpen en met hen te communiceren. Tekenen wordt in deze workshop ingezet om emoties te verwerken en hen zelfvertrouwen mee te geven. En natuurlijk om samen te genieten van creativiteit. Deze workshop laat ouders anders kijken naar de creativiteit van kinderen en naar die van ouders zelf.

De LimonadeBrigade is een initiatief van Nanda van der Boom en Annemarie Both-Govaerts om ouders te inspireren over de mooiste band met hun kind. Op dit moment wordt de inspiratie in de vorm van een internetsite, het BrigadeBericht en workshops in de wereld gezet.

advertentie
advertentie