'Belangrijk om gezien te worden'

8 april 2011 om 00:00 Nieuws

Koninklijke BDU Uitgevers B.V. is al 140 jaar uitgever van lokale weekbladen. In de huidige tijd zijn nieuws-websites ook een belangrijk onderdeel geworden van de uitgeverij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld, maar vanuit Sliedrecht worden zes kranten uit de regio gemaakt.

,,BDU Uitgevers neemt deel omdat Fenexpo bewezen heeft een lokale en regionale functie te hebben op het gebied van netwerken. In drie dagen 6.000 ondernemers uit de regio bijeen brengen is een prestatie waar wij onderdeel van willen uitmaken. Zeker omdat onze producten ook een sterk lokaal/regionaal karakter hebben en de beurs plaatsvindt midden in ons uitgiftegebied vinden we het belangrijk om gezien te worden tijdens deze beurs. Het gaat er tenslotte niet om wie je bent, maar wie je kent!'', legt Wim Kuup, verkoopleider lokale nieuwsmedia uit

,,De titels van de BDU zijn bekend in de regio, maar toch willen we ondernemers de gelegenheid geven kennis te maken met de mensen die ervoor zorgen dat er wekelijks nieuws in de bus ligt en dagelijks is te lezen op onze sites,''vervolgt hij zijn verhaal. De BDU neemt voor het tweede jaar deel aan de Fenexpo.

advertentie
advertentie