'Voor een nog betere naamsbekendheid'

8 april 2011 om 00:00 Nieuws

WSB Solutions is gevestigd in Hardinxveld Giessendam. WSB Solutions is een totaal leverancier van automatisering producten en diensten voor het MKB.

,,Dit doen wij al bijna 25 jaar. Bijna al onze klanten zijn net als wij ondernemingen die m.b.v. strategische automatisering een hogere service graad aan de klanten willen bieden en een grotere continuïteit van het bedrijf willen waarborgen. Daarbij moeten de kosten en opbrengsten goed in het vizier zijn. Doordat onze klanten net als wij kritisch zijn op de geleverde producten en diensten hebben wij gezamenlijk gezorgd dat automatisering gebruikt wordt waar het voor bedoeld is. Automatisering is geen doel maar een middel,'' aldus Baret Rietveld van WSB Solutions.

,,Het portfolio van ons bedrijf is advisering, levering en onderhouden van:Bedrijfsnetwerken, internet ontsluitingen, IP Telefonie, ERP Software (Microsoft Business Solutions NAV), Maatwerksoftware. Deze diensten worden geleverd door sterk gemotiveerd en hoog gecertificeerd personeel,''vervolgt Rietveld zijn verhaal.

De reden dat WSB Solutions aanwezig is op de FenExpo heeft vooral te maken met het vergroten van de naamsbekendheid. ,, Wij willen graag een nog betere naamsbekendheid in de regio. Daarnaast willen we ons portfolio onder de aandacht brengen. Door het sterk regionale karakter is de FenExpo daar uitermate geschikt voor,'' besluit Rietveld.

advertentie
advertentie