‘Alles binnen handbereik’

12 april 2011 om 00:00 Achtergrond

In Dordrecht ligt vlakbij de A16 de indrukwekkende showroom. Hier kunnen architecten, projectontwikkelaars en bedrijven kennis maken met ‘Het Nieuwe Werken’, de laatste ontwikkeling op het gebied van de flexibele werkplek.

Daarnaast levert DSN Systems & Supplies in de business-2-business markt het volledige assortiment kantoorartikelen en supplies. Met een eigen bezorgservice, een kundig team op het call-centre en een webshop faciliteit worden de relaties optimaal bediend.

,,Natuurlijk willen we graag de kennis en kunde van DSN laten zien. Maar nog belangrijker is de kans welke we krijgen om op onze stand, nummer 16, nieuwe relaties te mogen ontmoeten en bestaande relaties te kunnen begroeten.

De kracht van de Fenexpo is de verscheidenheid aan deelnemers. Een enorme mix van regionale bedrijven presenteren zich, en mede op basis van die mix worden relaties uitgenodigd om naar de Fenexpo te komen. Het enorme aanbod van bezoekers met een variërende belangstelling komen dan bijeen op de Fenexpo. Dat geeft voor de deelnemende bedrijven een enorm potentieel aan nieuwe relaties, ook nog eens binnen handbereik!”

DSN is opgericht in 1926 en ooit begonnen als een regionale drukkerij. tegenwoordig is DSN als Design en Office uitgegroeid tot een professinal in kantoorinrichting. DSN is gevestigd in Dordrecht.

advertentie
advertentie